Brannteknisk rådgivning

Har du behov for brannteknisk rådgivning?

Christiania Byggkompetanse AS tilbyr et bredt knippe av tjenester og byggrådgivning inngår som en viktig del av vårt tilbud. Vi er et veletablert konsulentfirma med solid kompetanse innen alt fra byggrådgivning og prosjektadministrasjon til byggeledelse og bygningstekniske tilstandsrapporter og brannteknisk rådgivning.

Vårt firma er preget av stor yrkesstolthet og vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen for å kunne tilby brannteknisk rådgivning i henhold til de enhver tid gjeldende forskrifter. Vi påtar oss konsulentoppdrag i hele Oslo og Akershus. Fortell om dine ønsker og behov, så skal vi sammensette en løsning som passer for akkurat deg.


Vi kan utarbeide branntekniske tilstandsrapporter som beskriver tilstanden i forhold til gjeldende forskrifter. Rapportene inneholder forslag til nødvendige tiltak for å gjøre personsikkerheten bedre, og tiltak for å redusere skadeomfanget hvis brann skulle oppstå.


Vi kan også påta oss brannteknisk prosjektering som en del av byggesak, og vi har sentral godkjenning som brannteknisk prosjekterende og kontroll av brannteknisk prosjekterende i tiltaksklasse 2.

Du kan nå oss på telefon: 412 85 499
eller sende oss en E-post til: post@c-bk.no

Velkommen til Christiania Byggkompetanse AS.